Autor: Indrek Kald • 15. juuni 2021

Lepinguid automatiseeriv IT-firma sai riigi kliendiks enam kui 100 000euroses mahus

Riigi kaitseinvesteeringute keskus võtab kasutusele õigustehnoloogia ettevõtte Avokaado lepingute elutsükli platvormi. Lepingute koostamisele kuluvat aega optimeeriva koostöö maksumus on 120 000 eurot.
Avokaado asutaja ja juht, vandeadvokaat Mariana Hagström.
Foto: Avokaado

"Koostöö alustamine riigi kaitseinvesteeringute keskusega on Avokaado jaoks oluline verstapost ja näitab selgelt seda, et oleme lisaks funktsionaalsusele ka kõvasti panustanud oma toote infrastruktuuri," märkis Avokaado asutaja ja juht, vandeadvokaat Mariana Hagström.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052