Autor: Indrek Kald • 21. juuni 2021

Eesti IT-firma lahendus Rootsis pääses üleilmse konkursi finaali

Eesti IT-ettevõte Ridango arendatud kontaktivaba pangakaardi makselahendus on üleilmsel konkursil nomineeritud parima ühistranspordi piletilahenduse tiitlile.
Ridango juht Erki Lipre.
Foto: Ridango

"Tegemist on Skandinaavia esimese kontaktivaba pangakaardi makselahendusega ühistranspordis," ütles Ridango juht Erki Lipre ning lisas, et pandeemia on selgelt näidanud, kui oluline on kontaktivaba reisimine.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052