Autor: Indrek Kald • 21. juuni 2021

Eesti IT-firma ostab 26 miljoni dollari eest krüptokaevandamise seadmeid

Eesti IT-ettevõtete grupp sõlmis krüptokaevanduse, plokiahela ja AI-lahenduste riistvaratootjaga 26 miljoni dollari suuruse lepingu uute krüptokaevandusmasinate ostuks.
Kõrgjõudlusega andmetöötluskeskuses on kasutusel tehisintellektiga monitooringu- ja kaugjuhtimissüsteemid.
Foto: Erakogu

Kuna lähiaastatel piirab kogu sektori tegevust ja erinevate IT-lahenduste kättesaadavust üleilmne mikrokiipide defitsiit, annab tehing ettevõtte kinnitusel neile olulise rahvusvahelise konkurentsieelise.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474