Autor: Indrek Kald • 30. juuni 2021

Ellex Raidla: tehnoloogiasektor jätkab rokkimist, loodame, et see üle ei kuumene

Eesti IKT-äris on lükatud sisse viies käik. Tehnoloogiasektor jätkab rokkimist, loodame, et see üle ei kuumene, kommenteeris vandeadvokaat Risto Vahimets firmade ühinemist.
Ellex Raidla vandeadvokaadid Risto Vahimets ja Sven Papp kommenteerisid IKT-sektori tehinguid.
Foto: Andras Kralla

"Mulluste suurte tehingute lainevahus toimus siin väga palju investeeringuid väiksematesse ettevõtetesse ka nende poolt, kes suurtest tehingutest raha said," märkis advokaadibüroo Ellex Raidla partner.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474