Autor: Indrek Kald • 30. juuni 2021

Kaitseministeerium toetab mitmeid IKT-ärisid. Vaata, kes kui palju raha said

Kaitseministeerium toetab tänavu kuute uuenduslikku Eesti kaitsetööstuse arendusprojekti. Kokku esitati sel korral rekordarv taotlusi.
Kaitseministeeriumi kantsler Kusti Salm.

Toetuse pälvinud projektid tegelevad tehisintellekti ja masinõppega, erinevate mehitamata süsteemide arendamise ja tõrjumisega, uudsete energiaallikatega, uudsete keskkonnasõbralike energiaallikatega lahinguväljal, aga ka väljaõppevahendite uuendamisega.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474