Autor: Indrek Kald • 30. juuli 2021

Eesti ärikiirendi võit suurel Euroopa konkursil. Nominentide seas ka mitmeid meie IT-firmad

Tuhandete osalejatega üle-euroopalisel tehnoloogiaettevõtete konkursil The Europas kuulutati Eesti Startup Wise Guys aasta kuumimaks kiirendiks. Muudes kategooriates oli nominentide seas veel mitmeid Eesti IT-firmasid.
Startup Wise Guys'i programmijuht Liis Linn.
Foto: Startup Wise Guys

"Tekitame edukalt tehingute voogu ka hilisema faasi investeerimisfondidele Eestis ja mujal ning oleme muidugi äärmiselt rõõmsad, et seda on märgatud ja tunnustatakse," märkis Eesti ärikiirendi kaasasutaja Herty Tammo.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474