Autor: Indrek Kald • 26. august 2021

Eestis loodi virtuaal- ja liitreaalsuse assotsiatsioon. "Tööjõuvajadus ainult kasvab"

15 ettevõtet ja organisatsiooni koondusid MTÜsse Eesti virtuaal- ja liitreaalsuse assotsiatsioon, mille eesmärgiks on tutvustada valdkonna kasutusvõimalusi ning edendada koostööd.
Eesti virtuaal- ja liitreaalsuse assotsiatsiooni (EEVR) juht Märt Lume.

"Laialt levinud arusaama kohaselt kuulub virtuaal (VR)- ja liitreaalsus (AR) mängude ja meelelahutuse maailma, aga tegelikkuses kasutatakse neid tehnoloogiaid juba täna väga edukalt ka teistes valdkondades tööstusest turunduseni ja haridusest ohutusennetuseni," selgitas assotsiatsiooni juht Märt Lume.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755