Autor: Indrek Kald • 26. august 2021

Telia küberturbe juht: Eesti tase on kõrge, aga probleemiks inimeste puudus

Eesti küberturvalisuse spetsialistide tase on üldiselt kõrge, kinnitas Tartus sTARTUp Dayl esinenud Telia Eesti küberturbe juht Aigar Käis.
Telia Eesti küberturbe juht Aigar Käis.
Foto: Jake Farra

"Meil on hästi toimiv küberturvalisuse teenistus CERT-EE näol. Riigi poolt korraldatakse koolitusi, haritakse ETOsid [elutähtsa teenuse osutaja] turvalisuse teemadel ning meil on ka NATO küberkaitse koostöökeskus. Küll on aga Eesti probleemiks inimeste puudus," sõnas Käis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474