Autor: Indrek Kald • 30. august 2021

Heiti Hääl müüs kinnisvaraäri Taavet Hinrikusele

Taavet Hinrikus sõlmis eelmisel nädalal Heiti Häälega kokkuleppe temalt Krulli Kvartali ASi omandamiseks, et arendada Põhja-Tallinnas välja terviklik elu- ja töökeskkond.
Alexela suuromanik Heiti Hääl.
Foto: Andras Kralla

"Krulli kvartalis inspireerib meid senise meeskonna nägemus ja tehtud ulatuslik töö, samuti võimalus koos anda vanale uus elu ja kombineerida see tänapäevaste lahenduste ja tehnoloogiatega," selgitas Taavet Hinrikus.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474