Autor: Indrek Kald • 31. august 2021

Eesti Pank: osa sektoreid kasvas kriisi kiuste viimastel aastatel pidevalt kiiresti, näiteks IT

Majanduse taastumise varjus jääb tagaplaanile, et osa harusid on kasvanud kriisi kiuste viimastel aastatel pidevalt üsna kiiresti, kinnitas Eesti Panga ökonomist Kaspar Oja.
Eesti Panga ökonomist Kaspar Oja.
Foto: Andres Haabu

"Näiteks info ja side tegevusala lisandväärtus kasvas teises kvartalis ligi kolmandiku ja võrreldes 2019. aasta teise kvartaliga ligi 40%. Ka on selle valdkonna hõive aasta-aastalt suurenenud," rääkis Oja.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474