Autor: Indrek Kald • 6. september 2021

Seoses digitippkohtumisega on Eestis sel nädalal hulk IT-ministreid

Täna-homme Eestis toimuval digitippkohtumisel Tallinn Digital Summit osaleb hulk eri riikides IT eest vastutavaid ministreid.
President Kersti Kaljulaid kohtus pühapäeval Singapuri kommunikatsiooni- ja IT-minister Josephine Teoga.
Foto: Mattias Tammet

Avakõne peab üritusel Eesti peaminister Kaja Kallas, lisaks osalevad üritusel Euroopa Ülemkogu eesistuja Charles Michel, Majandusliku Koostöö ja Arengu Organisatsiooni (OECD) peasekretär Mathias Cormann, Euroopa Komisjoni asepresident ja kaubandusvolinik Valdis Dombrovskis ning USA kaubandusminister Gina Raimondo.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052