Autor: Indrek Kald • 8. september 2021

Nimekast investorist sai Funderbeami ärijuht, milleks ta loobus ka EstBANi presidendi kohast

Septembris sai investeerimis- ja kauplemisplatvormi Funderbeam ärijuhiks Kristjan Raude, kel on 15 aasta pikkune ettevõtlus- ja investorikogemus.
Kristjan Raude
Foto: Funderbeam

Vältimaks võimalikke huvide konflikte, loobus Raude Funderbeamiga liitudes mitmest aktiivsest rollist, sh astus ta tagasi EstBANi presidendi ametist ning idufirmade Promoty ja UpSteam juhtinvestori kohalt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474