Autor: Indrek Kald • 20. september 2021

Priit Kongo: "kahjuks digiriik Eestis pole ma sellist retoorikat veel täheldanud"

Tarkvarafirma Net Group omaniku Priit Kongo sõnul on kaos digiõppes mõistusevastane ning Eestis tuleb luua turvaline digihariduse keskkond, mis parandab õppe kvaliteeti ja vähendab õpetajate töökoormust.
Net Groupi omanik ja juht Priit Kongo.
Foto: Net Group

"Kahtlemata on siinkohal vajalikud riigipoolsed tugevad juhtimisotsused, mis tagaks hariduse digiõppe e-teenuste kiirema kasutuselevõtu," lisas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474