Autor: Indrek Kald • 22. september 2021

Andres Sutt: lobistid ja erakonnad takistavad Eesti kodanike ligipääsu ülikiirele internetile

"On kahetsusväärne, et erinevad lobistid ja erakonnad on võtnud taktikaks venitada Eesti riigi julgeolekuga seotud küsimust ja Eesti kodanike ligipääsu ülikiirele internetile," sõnas ettevõtlus- ja IT-minister Andres Sutt.
Ettevõtlus- ja IT-minister Andres Sutt.
Foto: Liis Treimann

Ta tegi valitsusele ettepaneku võtta riigikogu menetlusest tagasi elektroonilise side seaduse eelnõu, millega võetaks Eesti õigusruumi üle Euroopa Liidu uus sidekoodeks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052