Autor: Indrek Kald • 24. september 2021

30 miljonit lisaks. "Riigi infosüsteemides on kuhjunud liialt palju arendusvõlga"

Valitsus suunab järgmisel aastal täiendavad 30 miljonit eurot digiriigi ja küberturvalisuse kindlustamisse, mis IT-minister Andres Suti sõnul on esimene samm digiriigi baasrahastuse reformimise teel.
Ettevõtlus- ja IT-minister Andres Sutt.
Foto: MKM

"Digiriiki on viimastel aastatel iseloomustanud krooniline alarahastus. Tänavusi otsuseid on oodatud juba pea neli aastat, mil pole digiriigi ülalhoiu ega küberturbe püsirahastussse märkimisväärset lisa tulnud," rääkis ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474