Autor: Indrek Kald • 24. september 2021

Käibega seotud GDPRi trahviotsused ettevõtetele on saamas üha tavapärasemaks

Euroopa riikide andmekaitse asutused on hakanud GDPRi täies ulatuses rakendama ning käibenumbritega seotud trahviotsused on saanud ettevõtetele üha tavapärasemaks.
Advokaadibüroo Hedman Partners isikuandmete kaitse ekspert Andres Ojaver.
Foto: Hedman Partners

"Igal ettevõttel on põhjust üle vaadata oma andmetöötluse protsessid ning nende vastavus reeglitega, sest isikuandmete töötlemisega seotud järelevalve on Euroopas kasvutrendis," soovitas advokaadibüroo Hedman Partners isikuandmete kaitse ekspert Andres Ojaver.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052