Autor: Indrek Kald • 30. september 2021

Miljoneid kaasanud Eesti IT-firma muutis kaubamärki, sest ei taha olla pank

Mullu neli miljonit eurot kaasanud Eesti IT-firma muutis kaubamärki, mis nüüd ei viita enam pangandusele, vaid rõhutab tehnoloogiapartneriks olemist.
Jüri Kirme, Rivo Uibo, Vilve Vene, Ove Kreison ning Jan Lakspere.
Foto: Sandra Palm

"Oleme viimase 2,5 aasta jooksul kiiresti kasvanud ja arenenud, ning tehnoloogiaettevõttena vastame me mitte ainult pankade, vaid ka teiste, finantsteenuste valdkonda sisenevate ettevõtete vajadustele," selgitas OÜ Modular Technologies kaasasutaja ning juht Vilve Vene.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474