Autor: ITuudised.ee • 11. oktoober 2021

Kuidas leida õige tööandja, kui kõigil on koerad ja pinksilauad? "See on justkui ettevõtete Tinder"

Paljud Eesti IT-firmad pakuvad töötajaile kõiksugu hüvesid ja lisasid, ent kui olulised need tänapäeval on ja kuidas leida õige tööandja?
Helmese arendusjuht Aino-Silvia Tali.

"Kolleegidega naersime, et see on justkui ettevõtete Tinder. Vaatad ilusaid pilte pallimerest ja koertest, aga kuidas sa päriselt aru saad, kas on match [sobivus] või ei ole," küsib intervjuus Helmese arendusjuht Aino-Silvia Tali ning annab nõu.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474