Autor: Indrek Kald • 15. oktoober 2021

Aeg haavatavuste avalikustamise ja nende põhjal sooritatud rünnakute vahel aina lühem

Aeg haavatavuste avalikustamiste ja nende põhjal sooritatud rünnakute vahel jääb aina lühemaks, teatas riigi infosüsteemi amet.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Gerd Altmann / Pixabay

Augusti lõpus avalikustas tarkvaratootja Atlassian, et nende tarkvarades on kriitiline haavatavus ja palus klientidel neid uuendada. Neist Confluence Server on populaarne nii Eesti avalikus kui erasektoris, sageli on sellele rajatud siseveebid.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052