Autor: Indrek Kald • 19. oktoober 2021

Eesti küberturbefirma värbas tippjuhi USAst. "Tihti jääb turvalisus kogemuste ja teadmiste taha"

Veebilehtede kaitsmisega tegelev Eesti küberturbe ettevõte värbas partnerlusjuhi rolli kogenud turvaeksperdi USAst.
Robert Rowley
Foto: Patchstack

Patchstacki juhi Oliver Silla sõnul aitab uus tiimiliige neil saada mitte ainult heaks tööriistaks veebiarendajate ja digiagentuuride jaoks, vaid pakkuda Eesti firma turvateenuseid ka maailma suurematele veebimajutusettevõtetele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052