Autor: Indrek Kald • 11. november 2021

Politsei pidas kinni küberkuritegudes kahtlustatava ning arestis miljon eurot

Keskkriminaalpolitsei pidas üleeile kinni küberkuritegudes ja rahapesus kahtlustatava 38aastase mehe ning tuvastas 1,5 miljoni euro ulatuses kriminaaltulu.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Pixabay

Riigiprokurör Eleliis Rattami sõnul on see kriminaalmenetlus õpikunäide, kui suurt rolli mängivad hästi organiseeritud küberkuritegudele jälile jõudmisel kurjategijate poolt maha jäetud avalikud andmed ning kriminaaltulu kaardistamine.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474