Autor: Indrek Kald • 12. november 2021

Pank pööras IT-tiimi pea peale ja kasvatas seda aastaga 4×. "Olime pidevalt kerges kaoses"

Eestis on võitlus headele IT-spetsialistidele arvatavasti üks tulisemaid maailmas, samas on Inbank vähem kui aastaga neljakordistanud oma IT-meeskonna suuruse, värvates pea 60 inimest.
Inbanki tehnoloogiaüksuse juht Aet Toose.
Foto: Ilmar Saabas

"Mul oli Inbanki juhtkonna usaldus, kuna suutsin põhjendada ja näidata, miks teatud lükked vajalikud on," kinnitas tehnoloogiaüksuse juht Aet Toose ning lisas, et varem ei olnud pangas IT-tiimi häält kuulda.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474