Autor: Indrek Kald • 26. november 2021

IT-äris palgatõus 1000 eurot. Mihkel Nestor: ainus võimalus on töötajaid üle osta

Eesti suurima palga ning kiireima palgatõusuga IT-äris on inimesi ikka puudu. SEB analüütiku Mihkel Nestori sõnul tähendab see hulgale ettevõtetele ainsa võimalusena töötajaid konkurentidelt üle osta.
SEB analüütik Mihkel Nestor esinemas 2018. aastal Äripäeva konverentsil.
Foto: Raul Mee

Kiire palgakasvu lõppu pole tema kinnitusel nii pea oodata, pigem ennustavad kõik näitajad hoopis selle kiirenemist.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474