Autor: Indrek Kald • 6. detsember 2021

Pipedrive: seadus piirab meie kasvu. "Oleme olnud selles küsimuses riigiga dialoogis"

Eestis enam kui 500-le inimesele tööd andva ükssarvikust tarkvarafirma Pipedrive kasvu piirab ettevõtte hinnangul ajale jalgu jäänud regulatsioon.
Pipedrive'i personalijuht Oksana Võsa.
Foto: Helis Hämarsalu

"Reeglid piiravad nii küpsemaid tehnoloogiaettevõtteid kui ka mujalt pärit andekate inimeste valikuvõimalusi töö leidmisel Eestis. Pooldame kehtivate reeglite ajakohastamist ja oleme olnud selles küsimuses ka riigiga dialoogis," selgitas ettevõtte personalijuht Oksana Võsa.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052