Autor: Indrek Kald • 14. detsember 2021

Riik hakkab IKT-alal hindama välisinvesteeringute usaldusväärsust

Ettevõtlus- ja IT-minister Andres Sutt saatis kooskõlastusringile seaduse, mille alusel hakatakse kontrollima, et välisinvesteeringud ei kujutaks Eestile ohtu.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Raul Mee

"Riigi majandusjulgeoleku seisukohast olulistes valdkondades nagu energia, transport, meditsiin või side ja IT, tuleb veenduda, et Eesti ettevõtetesse tehtud investeeringud ei kujutaks ohtu meie julgeolekule või avalikule korrale," selgitas Sutt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052