Autor: Indrek Kald • 14. detsember 2021

Viimase aastaga enim töötajaid värvanud IT-ettevõtete TOP. Suurim kasv üle 100!

Kuigi IT-äris peavad paljud firmad mõtlema välja imenippe uute töötajate leidmiseks, õnnestub teistel värvata arendajaid juurde suure hooga.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Pixabay

Nagu selgub alljärgnevast TOPist, on Eestis kümneid tarkvaraettevõtteid, mis on palganud viimase aasta jooksul omale vähemalt kahekohalise arvu uusi inimesi. Üllatuslikult on hoogsaid värbajaid ka keskmise suurusega IT-firmade seas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052