Autor: Indrek Kald • 21. märts 2022

Martin Villig ja Lauri Haav avavad Eesti IT edu täna Dubai EXPO-l Eesti ärifoorumil

Veel kümmekond päeva kestval Dubai maailmanäitusel on sel nädalal kohal esinduslik Eesti äridelegatsioon ning meie IT-firmad tutvustavad oma lahendusi.
Bolti kaasasutaja Martin Villig kõnelemas Dubai EXPO-l Eesti paviljonis toimunud ärifoorumil.
Foto: Gunnar Laak

Muuhulgas toimub täna Eestit tutvustav ärifoorum QuEST Estonia, kus teiste seas esinevad Bolti juht Martin Villig, e-residentsuse programmi juht Lauri Haav, ITLi asepresident ja Timbeteri juht Anna-Greta Tsahkna ja 30 aastat Eestis ettevõtlusega tegelenud ning IKT-sektorisse investeeriv Sonny Aswani. Kokku esitleb täna Eesti paviljonis oma innovatiivseid lahendusi üle 20 ettevõtte.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755