Autor: Indrek Kald • 24. märts 2022

Telia lükkab Elisa teate ümber: andmed näitavad siiski teistsugust pilti

Kuigi eile kinnitas Elisa Eesti, et nad on möödunud klientide arvult Telia Eestist ning tõusnud turuliidriks, lükkas Telia selle info ümber.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Luis Villasmil / Unsplash

"Ei tahaks küll konkurendi positiivset uudist rikkuda, kuid turuliidri positsiooni hoiab jätkuvalt enda käes Telia," kommenteeris Telia erakliendiüksuse juht Kristjan Viilmann. Ametlikud andmed näitavad siiski teistsugust pilti, viitas ta Elisa teatele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052