Autor: Indrek Kald • 8. aprill 2022

Taavi Kotka aitab Urmas Sõõrumaal uut platvormiäri käivitada

Järgmisel esmaspäeval tutvustab Urmas Sõõrumaa uudset veebiplatvormil põhinevat ärimudelit, kuhu ta on kaasanud ka IT-ettevõtja Taavi Kotka.
Taavi Kotka tänavu veebruaris Äripäeva gaselli kongressil.
Foto: Raul Mee

Esmaspäeval avab Sõõrumaa Forus platvormi uudset ärimudelit Tallinnas Rotermanni kvartalis. Üritusel osalevad teiste seas ka tokeniseerimise ja NFTde ekspert Taavi Kotka ning TaxiGo asutaja Eduard Dubrovski.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052