Autor: Indrek Kald • 14. juuni 2022

DDoS-rünnete arv mitmekordistus viimastel kuudel. "Eesmärgiks raha väljapressimine"

Esimesel poolaastal on Eestis kõige suuremat kasvu olnud näha teenusetõkestusrünnakute ehk DDoS-rünnte osas.
Telia turbevaldkonna juht Aigar Käis.
Foto: Jake Farra

"Sel aastal on suurenenud suunatud rünnakute osakaal, kus üritatakse saavutada kontroll kindlate ettevõtete ja asutuste keskkondade või konkreetsete isikute info üle," sõnas Telia turbevaldkonna juht Aigar Käis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052