Autor: Indrek Kald • 5. juuli 2022

Taavet Hinrikuse idu kaasas 7,4 mln eurot, põhirahastajaks tema enda uus fond

Tervishoidu digitaliseeriv Eesti idufirma Certific kaasas üle seitsme miljoni euro, põhirahastajaks ettevõtte kaasasutaja Taavet Hinrikuse hiljuti loodud investeerimisfond.
Certificu asutajateks on Wise'i kaasasutaja Taavet Hinrikus, ettevõtja Liis Narusk ning tervisetehnoloogia teerajaja ja arst Jack Kreindler.
Foto: Certific

"Asutasin Certificu nördimusest, et tervishoius ei ole kättesaadavad digitaalsed inimesekesksed lahendused, millega puutun kokku peaaegu igas teises eluvaldkonnas," selgitas Certificu kaasasutaja ning tegevjuht Liis Narusk.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052