Autor: Indrek Kald • 14. oktoober 2022

Riik tellis 1,2 miljoniga IT-süsteemi, et võidelda 10miljonilise maksukahju vastu

Riik laseb kahel Eesti IT-firmal luua 1,2 miljoni euro eest lahenduse, mis muudab ehitusturu läbipaistvamaks ning vähendab maksukahju.
Vassili Ljahhovets

"Ehitusettevõttele ja tellijale on infosüsteem tööriist, mis annab ülevaate ehitusplatsil tegutsevatest ettevõtetest, samuti annab see kindluse, et töövõtuahelas töötavad üksnes registreeritud töötajad," ütles maksu- ja tolliameti projektijuht Siim Tamm.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755