Autor: Indrek Kald • 6. veebruar 2023

Eesti tunnustab teenetemärkidega 167 inimest, mitu neist tegutseb ka IT-valdkonnas

Eesti tänab ja tunnustab iseseisvuspäeva eel riiklike teenetemärkidega 167 inimest, kellest mitu on tegevad IT-sektoris.
Teenetemärgi saab ka Veriffi asutaja Kaarel Kotkas.
Foto: Andras Kralla

"Riigi teenetemärgid on tunnustus Eesti inimestele ja meie toetajatele välisriikides nende pühendumuse, igapäevase visaduse, ka vapruse eest," kirjutas president Alar Karis teenetemärkide andmise otsuse eessõnas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474