Autor: Indrek Kald • 3. märts 2023

Mihkel Nestor SKP langusest: üllatuslikult tuli suurim negatiivne panus IKT-sektorist

Üllatuslikult tuli suurim negatiivne panus valdkonnast, mis siiani on olnud majanduskasvu vedur – info ja side sektor, kommenteeris SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor Eesti arvatust sügavamat majanduslangust.
SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor esinemas mullu oktoobris IKT aastakonverentsil.
Foto: Raul Mee

"Seal langes lisandväärtus aastaga 16% ja kuna sektori osatähtsus majanduses on kasvanud väga suureks, vedas see alla ka SKP numbri," lisas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474