Autor: ITuudised.ee • 29. mai 2023

Sergei Anikin otsib uut täiskoha ja -pingega tööd. "Pole seni sellist saanud"

Vähem kui aastase töö järel idufirma Tuum juhi kohalt lahkunud Sergei Anikin on seni öelnud uutele tööpakkumistele ei ning hetkel on tema laud pakkumistest tühi.
Sergei Anikin on töötanud Pipedrive'is nii tehnoloogiajuhi kui ka tegevjuhi rollis.
Foto: Raul Mee

Samas jättis varem Skype'is ja Pipedrive'is töötanud Anikin ukse lahti täismahuga tööle, mis pakuks ka täispinget: "pole seni sellist saanud".

Praegu ja ka lähiajal panustab Sergei Anikin osa oma ajast Äripäeva teatel mentori ja nõustajana erinevatesse projektidesse, muuhulgas on ta tootmisettevõtete äritarkvara arendava idufirma Katana üks investoreist ja nõukogu esimees.

Loe lisaks
Vilve Vene uuest juhist: pole kedagi teist, kelle kätesse ma Tuuma juhtimise usaldaksin

Oma tööd Tuumas kommenteerides märkis Anikin, et tema, idufirma asutajate ja investorite otsusel hakati mullu sügisel otsima tippjuhte, kes on töötanud globaalses finantstehnoloogia ettevõttes pikka aega ning kellel on juba olemas vajalikud kontaktid ja usaldus Tuuma sihtturgudel.

"Lõpetasin Tuumas, teadvustades, et suutsin olla raskel ajal toeks ja oskasin õigel ajal kõrvale astuda," ütles Sergei Anikin, lisades, et saja töötajaga "Tuumal on nüüd kõik hästi"; ka palkas ettevõte uue juhi.

Loe lisaks
"Isejuhtivate meeskondade entusiast" Sergei Anikin maailma 25 parema tehnoloogiajuhi seas

Varem nime Modularbank kandnud Tuum arendab pangandustehnoloogiat. Ettevõtte asutasid 2019. aastal Vilve Vene, Rivo Uibo, Ove Kreison, Jan Lakspere ja Jüri Kirme. Mullu kasvatas Tuum müüki 86%, käive ulatus 1,8 miljoni euroni. Samas suurenes kahjum üle kahe korra, 5,7 miljoni euroni.

Miks Sergei Anikin Tuumast lahkus, loe pikemalt Äripäevast:

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052