Autor: Indrek Kald • 12. juuni 2023

Krakul: idudel on sageli hullud ideed. "Lisaks Steve Jobsidele on vaja ka Steve Wozniake"

IT-firma Krakul juhi Kristjan Tozeni sõnul vajab Eesti nii visionääre kui ka inimesi, kes viivad neid ideid ellu – teisisõnu on "lisaks Steve Jobsidele vaja ka Steve Wozniake".
Krakuli tegevjuht Kristjan Tozen.
Foto: Krakul

"Krakuli poole pöörduvad sageli iduettevõtjad pealtnäha hullumeelsete ideedega. Meie insenerid ongi siis need, kes suudavad muuta need ideed käegakatsutavateks prototüüpideks, et iduettevõtjad saaksid investorite jutule minna ja enda äri kasvatama hakata," selgitas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474