Autor: ITuudised.ee • 26. juuni 2023

Reisidokumenti ootab ees digitaalne tulevik

Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjon toetab passi ja isikutunnistuse digitaliseerimist, et hõlbustada reisimist.
Tuleviku reisidokument peaks olema mobiilirakenduses.
Foto: Liis Treimann

„Usun, et digitaalsed reisidokumendid kiirendavad märgatavalt piiriületuspunktide tööd, lühendavad reisijate ooteaega ja parandavad ka piirikontrolli turvalisust,“ sõnas riigikogu pressiteates komisjoni aseesimees Maria Jufereva-Skuratovski.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052