Autor: ITuudised.ee • 29. juuni 2023

Digiraadio testimine pikeneb aasta lõpuni

Eelmise aasta lõpus alanud digitaalraadioteenuse DAB+ testperiood pikeneb 31. detsembrini. Digiraadio testsaatjad töötavad Tallinna teletornis, Koerus ning Haljala vallas Pehkal. Lisaks paigaldas Duo Media Networks testsaatjad Pärnu ja Tartusse.
DAB+ tehnoloogia võimaldab kasutada ühte digiraadio saatjat kuni paarikümne raadioprogrammi edastamiseks.

„Senised testid kinnitavad, et digiraadio uus põlvkond on palju edasi arenenud. Signaali kvaliteet ja kättesaadavus planeeritud levialas ületas kohati isegi ootusi,“ ütles pressiteates Levira tehnoloogia- ja IT-direktor Kristo Kaasan.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052