Autor: ITuudised.ee • 21. juuli 2023

Clevon hakkas Texase väikelinnas postipakke jagama

Clevoni robotkullerid alustasid igapäevast pakivedu Põhja-Ameerikas alustades Texase osariigis asuvast väikelinnast koostöös kohaliku postiteenuse ja linnaga.
Clevoni robotkuller uues maailmas
Foto: Debra Hale

Clevoni robotkuller toimetab PostNeti pakikeskusest pakke kohale avalikel sõiduteedel Nothlake’i linnas, Texase osariigis. Kohalikud elanikud ja ettevõtted kasutavad PostNeti pakikeskust – mis pakub Eesti postkontoritega sarnast pakkide väljastuse ja saatmise teenust – et oma tellimused turvaliselt kätte saada.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052