Autor: Indrek Kald • 4. detsember 2023

GALERII | 34 fotot iga-aastaselt suurandmete konverentsilt

Reedel toimunud traditsioonilisel suurandmete konverentsil arutas sadakond inimest valdkonna probleeme ja võimalusi.
Metroserdi juht Aigar Vaigu avas seoseid andmete, kvaliteedi ja usalduse vahel.
Foto: Raul Mee

ITuudised.ee korraldatud iga-aastasel konverentsil Big Data kohtusid andmete kasutamisest ja väärindamisest huvitatud ettevõtete-asutuste esindajad, finants- ja IT-eksperdid ning andmetega seonduvaid teenuseid pakkuvad firmad.

Terve päeva kestnud üritus pakkus Tallinnas Olümpia hotellis võimalust kuulata kogemuslugusid, tulevikuvisioone, osaleda aruteludes ning suhelda kolleegide ja partneritega.

Loe lisaks
Datainimeste suursündmus | Suurandmete konverentsil taas hulk nimekaid esinejaid

Suurandmete konverentsil esinesid TalTechi Targa Linna Tippkeskuse juht Ralf-Martin Soe, Olympicu jurist ja andmekaitsespetsialist Markus Malm, Cybernetica teadur Tanel Mällo, statistikaameti andmeteadur Kadri Rootalu ja analüütik Liina Kuusik, riigi infosüsteemi ameti andmevahetuse osakonna juht Riho Kerge, ITLi andmete ja AI töögrupi juht Märt Ridala, KPMG juhtiv andmeteadlane Raul Nugis, Tietoevry esindaja Margus Tammeraja, MKMi reaalajamajanduse valdkonna juht Sirli Heinsoo, Mainor Ülemiste juht Ursel Velve, Intelex Insighti juht Kaur Kivirähk, eesti keele instituudi keele- ja kõnetehnoloogia osakonna juht Kadri Vare, Metroserdi juht Aigar Vaigu, Flowit Estonia juht Juhan-Madis Pukk ning Ave Reimann ja Sven Lange EASi-KredExi ühendasutuse rakendusuuringute osakonnast.

Fotogaleriis olevate piltide autorid on Raul Mee ja Marko Mumm.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052