Autor: ITuudised.ee • 1. märts 2024

Asjade interneti ettevõte 1oT hakkab autode võrguühendust arendama

Asjade interneti (IoT) turule suunatud võrguühenduse pakkuja 1oT hakkab autotööstusele arendama eSIMi ja SIMi haldamise platvormi. Projekt kestab kaks aastat, läheb maksma 1,1 miljon eurot ning on kaasrahastatud Euroopa Liidu teadus- ja arendustegevuse toetusega.
1oT tiim.
Foto: Karli Saul

Tulevane platvorm lihtsustab autotootjate jaoks eSIMi kasutuselevõttu ning võimaldab neil hallata kõiki oma võrguoperaatoreid ehk telekome ja SIM-kaarte ühes kohas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755