Autor: Gerlyn Tiigemäe • 9. juuli 2024

AI NÄDAL 3 | Mark Zuckerberg kritiseeris konkurente AI alal

Mark Zuckerberg kritiseeris hiljuti kinniseid tehisintellekti platvorme loovaid konkurente, rõhutades avatud lähtekoodiga AI tähtsust.

Lisaks sellele leiate alljärgnevalt veel kümneid uudiseid tehisintellekti valdkonnast. Näiteks avastas Microsoft viisi keelemudelite häkkimiseks, tutvustati maailma esimest AI-arsti, tehisaru abil hakatakse tulevasi olümpiavõitjaid otsima ning loodi suur täismahus turunduskampaania ainult AI abil.

Mark Zuckerbergi sõnul ei tohi AI tehnoloogiat monopoliseerida.
Foto: Anthony Quintano / Wikipedia
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474