14. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äriklassi sülearvutid – kellele ja milleks?

Üle 12 aasta tegutsenud Laptopid.ee avas Eesti suurima sülearvutite esindussalongi!
Selge on see, et sülearvutil ja sülearvutil on vahe, kuid milles see vahe seisneb ja mille järgi just endale sobiv sülearvuti valida, selgitab Laptopid.ee juhataja Virgo Rikk.

Mis vahe on kodukasutaja- ja äriklassi sülearvutitel?

Äriklassi sülearvutid on tehtud tunduvalt kvaliteetsemalt. Milles see aga väljendub? Võrreldes kodukasutajale mõeldud sülearvutiga on äriklassi sülearvuti korpus tehtud üldjuhul metallraamistiku peale, mis muudab arvuti tugevamaks ja vastupidavamaks. Uuena on äriklassi sülearvutitel tavaliselt kolm aastat garantiid kodukasutajate omade ühe aasta vastu. Boonustena võib välja tuua veel selle, et äriklassi sülearvutitel on reeglina matt-ekraanid, neid on võimalik panna docking station’isse (sülearvuti pordilaiendi), üldjuhul on äriklassi sülearvutitel ka taustavalgustusega klaviatuur ja paljusid saab soetada sisemise ID-kaardilugejaga. Kui kodukasutaja sülearvutil lõppeb tootetugi aasta-kaks pärast tootmist ära, siis äriklassi omadel toimib see tavaliselt ka 5–10 aastat pärast tootmise lõppu. Nii on näiteks uutel mudelitel tugi vanemate Windowside jaoks veel olemas. Kõige suuremaks plussiks võibki pidada just äriklassi sülearvuti vastupidavust ja seda, et äriklassi arvutite veaprotsent on kõigest 1–2%. Kodukasutaja süle­arvuteid ei üldjuhul järelturul kasutatuna ei müüda ja sel lihtsal põhjusel, et peale 2–3 aastat ongi need nii ära kasutatud, et rändavad prügikasti. Samas pakutakse Laptopid.ee-s isegi 7–8 aasta vanustele äriklassi mudelitele vähemalt aasta pikkust garantiid.

Virgo Rikk, Laptopid.eeOleme läbi aastate müünud kümneid tuhandeid sülearvuteid. Tihti tulevad kliendid tagasi, kuna on aastate eest meilt ostu sooritanud ning ainus põhjus uus masin soetada on see, et masina välimus pole enam kaasaegne ja tahaks selle uue ja ilusama välimusega arvuti vastu välja vahetada. Just see ongi äriklassi sülearvutite eelis!

Kes võiksid äriklassi sülearvuti kasuks otsustada?

Äriklassi sülearvutid sobivad loomulikult kõigile, eriti aga neile, kes arvutit kaasas peavad kandma ja vajavad oma töös vastupidavat ja kvaliteetset arvutit. Laptopid.ee klientide hulka kuuluvad nii suured kui ka väikesed ettevõtted, õppurid ja muidugi ka eraisikud. Laptopid.ee paar kuud tagasi avatud salong on nii pindalalt kui ka valikult Eesti suurim, ca 200 erineva sülearvutiga. Igaüks peaks valikust endale midagi sobivat leidma. Salongis koha­peal on olemas kõikide tootjate äriklassi sülearvutite kõige uuemad mudelid. Esindatud on Dell, HP ja Lenovo, aga loomulikult ka teised tuntud brändid.

Laptopid.ee on tegutsenud juba üle 12 aasta ja seega võib kindel olla, et abivalmis ja professionaalne meeskond oskab aidata kliendil teha õiget valikut ning vastata kõigile sülearvuteid puudutavatele küsimustele. 

Lisaks salongile on olemas ka laptopid.ee e-pood, mis on mugav lahendus inimestele, kes Tallinnas ei ela. E-poes on valik nii äriklassi kui ka kodukasutaja sülearvuteid, nii uuena kui ka kasutatuna. Kasutatud sülearvutid tulevad hulgiladudest, kus need on sisse ostetud välismaalt, näiteks riigifirmadelt, suurtelt asutustelt, kus sülearvutid on olnud kasutusrendis ja seisnud peamiselt dockingstation’is, seega ka paremini säilinud. 

Ka hinnaskaala on Laptopid.ee sülearvutitel igati mõistlik, pakkudes Eesti parimaid hindu ja pikka garantiid.

Pikaaegne kogemus äriklassi sülearvutitega

Laptopid.ee on tegutsenud üle 12 aasta. Hiljuti avati Tallinnas Eesti suurim sülearvutite esindussalong väga mugavas asukohas, aadressil Tartu mnt 8. Lisaks müügile teostatakse selles ka arvutite remonti, akude, lisade ja varuosade müüki jpm. Eriliseks muudab Laptopid.ee veel see, et kliendil on võimalik valida endale ise meelepärane Windows, kas siis näiteks 7 või 10, lisaks on võimalik arvuti konfiguratsiooni muuta – näiteks vahetada SSD-kõvaketas suurema vastu ja lisada soovitud hulk RAM-mälu ootetööna. Loomulikult on olemas ka liisinguvõimalus ja boonusena võimalus saada tasuta asendusarvuti selleks ajaks, kui enda arvuti garantiiremondis on – nii ei jää ükski tähtis tööasi vahepeal seisma, kui arvutiga midagi juhtuma peaks. 

 või tule valikuga tutvuma salongi aadressil Tartu mnt 83, Tallinn.Kui leiad, et äriklassi sülearvuti võiks olla just sinule sobiv, külasta kodulehte www.laptopid.ee

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755