EY globaalsesse ettevõtluskiirendisse valiti ainsa eestlasena Ridango juht Erki Lipre

Erki Lipre
Erki Lipre

Eesti tehnoloogiaettevõtte Ridango tegevjuht Erki Lipre valiti ainsa eestlasena rahvusvahelise audiitorfirma EY ettevõtluskiirendisse. Noori Euroopa ärijuhte toetav mentorlusprogramm kulmineerub juunis Monte Carlos toimuva EY maailma aasta ettevõtja nädalal osalemisega.

“EY ettevõtluskiirendi eesmärgiks on toetada noori tippjuhte olulise sammu astumisel ja oma ettevõtte viimisel järgmisele arengutasemele,” rääkis Ernst & Young Baltic ASi partner Ranno Tingas. „Erki Lipre ja ülejäänud neli osalejat Euroopast valiti välja viiekümne kandidaadi seast. Erki tänane roll Eesti tehnoloogiaekspordi arendamisel on innustavaks eeskujuks ka teistele tippjuhtidele üle Euroopa.”

Erki Lipre sõnul on sellisesse rahvusvaheliselt tunnustatud noorte ettevõtjate ja tippjuhtide seltskonda kuulumine suur tunnustus. “Programmis osalemise teeb veelgi erilisemaks teadmine, et samal ajal võistleb EY Maailma Aasta Ettevõtja konkursil ka Ridango nõukogu liige, Eesti Aasta Ettevõtja 2015 tiitli võitnud Jevgeni Kabanov,” märkis Lipre. 

EY ettevõtluskiirendi on ülemaailmne noortele iduettevõtete asutajatele ning tegevjuhtidele suunatud programm, mis pakub juunis Monte Carlos toimuva EY Maailma Aasta Ettevõtja nädala raames maailmatasemel mentorlust, koolitust ja kontaktivõrgustikku. Igale programmi valitud osalejale on ette nähtud eraldi mentorlus- ja treeningsessioon tipptasemel koolitajatega, kes jagavad soovitusi ja tagasisidet ettevõtte kasvuplaanidele. Lisaks on osalejatel erakordne võimalus Monacos suhelda ja sidemeid luua üle 1000 Maailma Aasta Ettevõtja nädalale koguneva tippettevõtjaga enam kui 60-st riigist.

2016 EY Euroopa Ettevõtluskiirendisse valiti: 

  • Erki Lipre, Ridango, Tallinn, Eesti.  
  • Chris Sheldrick, what3words, London, Inglismaa.
  • Robert Lyngman, Sqore, Stockholm, Rootsi. 
  • Bastian Knutzen and Chris Maslowski, Movinga, Berliin, Saksamaa. 
  • Barbaros Özbugutu, iyzico, Istanbul, Türgi. 

Ernst & Young Baltic AS on Baltimaade juhtiv konsultatsiooni- ja audiitorbüroo. EY Eesti esinduses töötab üle 110 inimese. Rahvusvaheliselt on EY üks maailma juhtivatest auditi, maksu, tehingute nõustamise ja ärikonsultatsiooni teenuste pakkujatest.

Ridango AS on Eesti tehnoloogiaettevõte, mis tegeleb ühistranspordi pileti- ja makselahendustega ning reaalajas toimivate infosüsteemide loomisega. Ridango pakub omavalitsustele ning ettevõtetele “võtmed-kätte" reaalaja infolahendusi ning e-piletisüsteeme Eestis (tuntuimad neist on Tallinna Ühiskaart, Tartu e-pilet, ID-Pilet), toimides “kõik-ühest-kohast” teenusepakkujana. Ridango, endise nimega Ühendatud Piletite AS, asutati Tallinnas aastal 2005. Ettevõte on edukalt tarninud erinevaid ühistranspordi pileti- ja monitoorimislahendusi Põhjamaade omavalitsustele ja eraoperaatoritele.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara