SEB-s saab pangakonto avada kontorisse minema

SEB e-tehnoloogia ja jaepanganduse valdkonna juht Ainar Leppänen
SEB e-tehnoloogia ja jaepanganduse valdkonna juht Ainar Leppänen

Ettevõtted saavad SEB-s avada pangakonto kontorisse minemata ehk kaugkanalis, teatas pank. Suhtlus saab toimuda videokõne vahendusel. Esialgu pakutakse teenust SEB klientidele, kellel on juba erakliendi internetipanga leping. Tulevikus avatakse teenus ka uutele klientidele.

„Kui varasemalt helistasime alustavale ettevõtjale ja palusime kliendil tulla pangakontorisse, siis nüüd on neil võimalus valida mugavam viis pangaga ühenduses olla. Uus ja mugav võimalus aitab oluliselt kaasa innovaatilisema ettevõtluskeskkonna loomisele - oleme kliendi jaoks alati olemas talle sobival viisil ja ajal. Kliendid ei pea selleks alla laadima eraldi programmi. Pangakeskkonda pääseb läbi erakliendi internetipanga,“ selgitas e-tehnoloogia ja jaepanganduse valdkonna juht Ainar Leppänen.

„Täna toimub suur osa pangatehingutest ja suhtlemisest internetis ning kaugnõustamise käivitamine veebi vahendusel oli meie e-kanalite arengus planeeritud samm. Sellel aastal avaneb videonõustamise ja konto avamise võimalus läbi kaugkanalite ka eraklientidele,“ lubab Leppänen.

Osale arutelus

  • ITuudised.ee

    ITuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara