Guardtime´i NATO küberkaitseharjutuste platvormi hankelepingu sõlmimist nõustas GLIMSTEDT

Maailma üks juhtivaid blockchain’i äriühinguid Guardtime sõlmis Kaitseministeeriumiga NATO egiidi all hankelepingu järgmise põlvkonna süsteemi väljatöötamiseks, millega moderniseeritakse NATO küberkaitseharjutuste platvorm. GLIMSTEDT nõustas Guardtime’i kõigis tehinguga seotud küsimustes.

Küberharjutusväljak on unikaalne platvorm küberkaitseharjutuste, õppuste ja testimisega seotud tegevuste jaoks. Süsteemi eesmärk on anda NATO harjutusvälja kasutajatele võimalus turvalisteks ja õigeaegseteks ettevalmistustegevusteks, valikuvõimalusteks ja koostööks. Guardtime Eesti president Martin Ruubel ütles, et kaitsefookusega harjutusvälja disainimisel ja loomisel peab Guardtime alati kinni põhimõttest: me harjutame samamoodi, nagu võitleme. 

GLIMSTEDT`i meeskonda juhtis partner Priit Lätt ning sellesse kuulusid advokaadid Triin Siil ja Mari-Liis Orav.

Guardtime, mis leiutas võtmevaba allkirja ehk Keyless Signature Infrastructure (KSI) tehnoloogia, asutati 2007. aastal Tallinnas, Eestis. Äriühing arendab blockchain’i põhiseid lahendusi mitmetele tööstusharudele, nt kaitse- ja kosmosetööstusele, finantsturu-, telekommunikatsiooni- ja tervishoiuettevõtjatele ning paljudele teistele.

Advokaadibüroo GLIMSTEDT advokaat ja andmekaitseõiguse ekspert
Mari-Liis Orav  esineb 8.märtsil
Pilvekonverentsil 2017 "Olla pilves või mitte – selles on äririsk".
Tutvu programmiga ja registreeru SIIN

Osale arutelus

  • ITuudised.ee

    ITuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

CREDITINFO ESTONIA is looking for a PYTHON DEVELOPER

Creditinfo Eesti AS

05. oktoober 2018

DERIVCO is looking for a UX/UI DESIGNER

Derivco Estonia OÜ

30. september 2018

DERIVCO is looking for a .NET DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

30. september 2018

Teabevara