Rain Laane ei ole 1. aprillist enam Microsofti Eesti ja Baltikumi regiooni juht

Rain Laane
Rain Laane

Alates 1. aprillist asub Microsofti Eesti ja Baltikumi regiooni juhi kohta täitma Hristo Manov võttes ametikoha üle Rain Laanelt.

Bulgaarlasest Hristo ühines Microsofti Kesk- ja Ida–Euroopa meeskonnaga 2016. aasta juulis, asudes tööle partnergruppide reklaamimeeskonna strateegilise juhina.

Enne Microsoftiga ühinemist töötas Hristo viimased kümme aastat Avonis, olles viimased kolm aastat grupi asepresident 19 riigis, vastutades uuendusstrateegiate väljatöötamise ning elluviimise eest. Varasemalt on tal ka kogemus Xeroxist, kus kandis rolle kliendihaldurist kuni tegevjuhini ning juhtides ettevõtte majandustulemused märkimisväärse kasvuni. Hristol on väga rahvusvaheline taust, olles töötanud erinevates riikides Kesk- ja Ida-Euroopas.

Hristol on INSEAD Executive ärijuhtimise magistrikraad ning telekommunikatsiooni inseneri magistrikraad Sofia Tehnikaülikoolist.

Rain Laane toetab Hristo Manov´it üleminekuperioodil aprillikuus ning tema edasised sammud avalikustatakse aprilli lõpus.

Laane on teate avalikustamisest emotsionaalne ja rõõmus, mis on tingitud ka sellest, et just täna saab täis viis aastat töötamist Microsofti Eesti ja Baltikumi juhina. Microsoftis on ta kokku töötanud 11,5 aastat. "See on harukordselt pikk aeg. Mul on hea meel, et olen saadnud sellise ägeda kogemuse ja mul on olnud võimalus kaasa teha arenguid täis teekond maailmatasemel ettevõttes, kus olen saanud koostööd teha huvitavate inimestega. Selline kogemus on kindlasti väga eriline," rääkis Laane ja kinnitas, et edasise osas ei ole hetkel veel plaane tehtud.  

Kõrgema juhtkonna vahetus on osa Microsofti rahvusvahelise mitmekesisuse ja kaasatuse strateegiast, mille eesmärgiks on võimaldada rahvusvahelist kogemuste vahetamist ning pakkuda töötajatele arenguvõimalusi üle maailma.

Microsofti Eesti ja Baltikumi regiooni juhina alustab 1. aprillist Hristo Manov
Microsofti Eesti ja Baltikumi regiooni juhina alustab 1. aprillist Hristo Manov

Osale arutelus

  • ITuudised.ee

    ITuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara