Äripäeva TOPi võitnud e-residendi ettevõtet konkuendid ei teadnud

Kaspar Korjus
Kaspar Korjus

Eestis tegutsevad telekomfirmad e-residendi Oleg Savanovichi ettevõtte Telexchange System OÜ tegemistega kursis ei ole. Konkurendid peavad seda pigem e-residentsuse projekti võiduks.

Tänavuse telekomfirmade TOPi võitja Telexchange System OÜ on tegutsenud Eestis juba kümme aastat ning pakub ettevõtetele VoIP ehk internetitelefoni teenust. Mullu oli firma 34. kohal.

Eelmise aasta 17. kohalt tänavu teisele kohale jõudnud ettevõtetelt klientidele sõnumeid vahendava Messente Communications OÜ juht Lauri Kinkar tõdes, et tema Telexchange’i tegemiste ja käekäiguga väga palju kursis pole. “Kuid e-resident on see, mille nimel on Eestis palju vaeva nähtud kogu e-residentsuse tiimi poolt, minu meelest on see hästi sümpaatne töövõit,” märkis ta.

Tele2 Eesti tegevjuht Argo Virkebau Telexchange Systemit ei tea, kuid arvab, et Eestile on see kindlasti kasulik kui e-residendid teevad läbi Eesti äri. “Mina toetan seda 100%, kindlasti jääb osa maksuraha siia, võib-olla tuleb siia kunagi mingi kontor või oskusteave,” märkis ta.

“Mul on väga hea meel näha, et e-residendi ettevõtet võetakse kui Eesti ettevõtet, millega pigem tegu ongi. Kuna ta maksab Eestile makse ja kasutab Eesti teenuseid ja on südames siin meiega," kommenteeris 

Loe pikemalt Äripäevast.

 

Osale arutelus

  • Katre Pilvinksi

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara