11. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify avas teenuse Portugali pealinnas Lissabonis

Eestimaine transpordiplatvorm Taxify laienes Portugali ja käivitab täna teenuse Lissabonis.

Taxify asutaja ja tegevjuhi Markus Villigu sõnul on Portugal kiiresti arenev ja innovatsioonile avatud turg. “Meil on hea meel teatada, et tänasest pakume Lissaboni elanikele soodsamat ning kvaliteetsemat alternatiivi olemasolevale monopoolsele turuliidrile,” lisas Villig.

Taxify avas teenuse Lissabonis rohkem kui kuuesaja juhiga ning tuhanded ootavad veel platvormiga liitumist. Lisaks on rakenduse tänaseks endale alla laadinud rohkem kui kaks ja pool tuhat kohalikku, mis näitab selget huvi Taxify teenuse vastu nii juhtide kui klientide poolt.

Taxify vahendustasu on 15%, mis on Portugalis tegutsevate konkurentidega võrreldes 10% madalam. Madalam vahendustasu võimaldab Taxifyl pakkuda soodsamat sõidu hinda klientidele ning kõrgemat teenistust juhtidele. Taxify usub, et juhtide rahulolu peegeldub ka paremas kasutajakogemuse kvaliteedis. Taxify kohtleb juhte austusega, pakub paremaid teenimisvõimalusi ning funktsioone, mis aitavad juhil sõitmise võimalikult mugavaks teha.

Ettevõte plaanib järgmisena laieneda Melbourne’i Austraalias ning avada teenuse Torontos, Kanadas.

Taxify on 2013. aastal asutatud eestimaine tehnoloogiafirma, mis arendab ülemaailmset transpordiplatvormi. Taxify tegutseb 35 linnas ja 23 erinevas riigis, vahendades aastas kümneid miljoneid sõite. Firmas töötab globaalselt üle 400 inimese. Augustis 2017 alustas Taxify koostööd maailma suurima sõidujagamisteenust pakkuva platvormiga Didi Chuxing. Partnerlusega investeeris Didi Taxifysse ning toetab Eesti ettevõtte edasist kasvu. Taxify rakendus on saadaval iOS ja Android platvormidele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755