Autor: ITuudised.ee • 14. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify sõlmis ERGO kindlustusega sõidujagajaid toetava kokkuleppe

Foto: Pixabay
Sõidujagamisteenust vahendav platvorm Taxify ja ERGO kindlustus sõlmisid kokkuleppe Taxify sõidujagajatele kindlustuslahenduse pakkumiseks. Lõppeesmärgiks on arendada välja kasutuspõhine kindlustuspakett, mis viib juhtide sõidutunnid ja kindlustuse eest tasutava summa tasakaalu.

Koostöö kujunes välja mõlema ettevõtte huvist luua sõidujagajatele uute nõuete valguses paremate tingimustega kindlustuspakett. Sõidujagajate ja taksojuhtide kindlustus on nüüd olenevalt kindlustusseltsist vähemalt neli korda kallim kui tavakindlustus.

“Esimene samm on täna tehtud, kindlasti jätkame kasutuspõhise kindlustuspaketi arendamist. Meil on hea meel alustada koostööd ERGO kindlustuse kui tulevikku vaatava ettevõttega,” ütles Taxify Eesti tegevjuht Hanno Liiva.

„Me oleme avatud koostööle uudsete lahenduste loomisel, mis muudavad klientide elu mugavamaks. Taxify suur sõidujagajate baas on loonud hea eelduse uute lahenduste katsetamiseks ja väljatöötamiseks,“ lisas ERGO kindlustusdirektor Andres Konsap.

1. novembril jõustunud taksoteenuseid võrdsustav regulatsioon näeb ette, et sõidujagajad peavad end taksoteenuse pakkujana registreerima, mis toob automaatselt kaasa muudatused liiklus- ja kaskokindlustuse hinnas.

Lisaks vastavale kindlustuspaketile peab sõidujagajal olema ka teenindajakaart, sõidukikaart ja veoluba. Juhtide toetamiseks lubab Taxify sõidukikaardid registreerida oma taksoveoloale. Samuti kompenseerib Taxify teatud arvu sõite teinud juhtidele ka teenindajakaardi taotlemisele kulunud summa.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755